26 april, 2024

Dagens: Moscow Tiredness

tors-0512-1

Det blev lite roligt med de här bilderna, för jag ser så otroligt trött ut. Trött och svullen, det är ju bara att jämföra med bilderna nedan liksom. Kände redan när jag tog bilderna att de inte blev bra men orkade inte bry mig…

Här blev det alltså en mejk med Volga i kombination med Regent, båda från Make Up Store. Jag tycker nog kanske inte att det blev så snyggt, jag kände mig inte direkt ful men det blev inte riktigt så bra. Kanske är det för att Regent dominerar för mycket att det blå skimret i Volga försvinner. Jag var nog för trött dessutom så det är en ganska slarvig mejk. Det är inte alltid jag orkar, men jag vill vara sminkad!

I övrigt är det inget att säga om mejken, läppglanset Cleo hade jag bara för fotograferingen men det var från Tatoo-kollektionen från Make Up Store som kommit i höst. Ville ha en liten känsla av stain på läpparna men hittade inte det jag föredrar. Så kan det bli när sminkbordet är för rörigt.

Vad gillar du denna kombination? Fungerar den?

tors-0512-3tors-0512-2

Produktlista

Hud
Foundation: Lily Lolo Mineral Foundation – Popcorn
Rouge: Benefit Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Regent och Volga.
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: bareMinerals Eyebrow pencil Universal Light.
Kajal: Eyeko eyeliner.

Läppar: Make Up Store lipgloss – Cleo

Attityd: Trött…

6 tankar på “Dagens: Moscow Tiredness

  1. Nu Karin, måste jag berätta en sak för dig. ”Mejk” kan vara ett utav de fulaste ordet jag någonsin hört. Jag antar att du har skapat uttrycket för att låta mer ungdomlig i din blogg, men det får dig att verka ännu äldre än vad du redan är, typ runt 45-50. Och bara en liten spekulation från min sida, är Anders också sminkintresserad, eftersom han hjälpte dig matcha så bra i ett tidigare inlägg… Isåfall, har Anders också en blogg, så kanske man kan läsa om hans mejk’s också?… Tror du förstår vad jag vill komma fram till, FAN SLUTA ANVÄND ORDET MEJK!

    1. Jag skriver mejk för att jag tycker MAKE är ännu fulare. Make är ordet för gift man och jag föredrar mejk. Jag försöker inte verka ungdomligare eller önskar jag var det – jag är bara mig själv.

      Så sluta läs min blogg tack.

  2. Haha! Jag skrattar lite här alltså. Och då är det inte din ”mejk” jag skrattar åt för jag gillar verkligen färgen på Regent. Jag skrattar åt ovan kommentar. :D Det var en underlig kommentar, måste jag säga.

    1. Eller hur, otroligt märklig. Förutom att det är godkänt enligt SAOL så är det ju min blogg och mitt språk. Tröttsamt!

  3. Kan bara inte låta bli (barnslig som jag är!): mejk mejk mejk mejk mejk.

    Håller med Karin om att make är gubben liksom. Och smink är prylarna, mejk är det när det ligger i ansiktet. Ugh. ;o)

Kommentarer är stängda.