Så kommer då äntligen fredagens mejk!

Jag var så otroligt trött igår, jag hade ont i axlarna och ryggen och huvudet var liksom fyllt med bomull. Jag sov 2 timmar eller nåt när jag kom hem, ändå var jag halvt medvetslös hela kvällen. Så jag låg där i soffan och såg på tv och försökte hålla mig vaken tills Anders kom hem från sin julfest med Jobbfabriken.

Det tar väldigt mycket på kroppen att jobba fysiskt, på min kropp alltså. Den är inte riktigt equipped att jobba hårt i två dagar…

Nåja, detta är alltså tre skuggor, även om det bara syns en! På en bas av UDPP, har jag lagt en Hightech Lighter från Make Up Store, i färgen Platinum. Därefter, Ninja Minerals blue-di-blue över hela ögonlocken upp till globlinjen. I den inre ögonvrån, en ljusare blå från Ninja som lite av en highlighter. I den yttre kanten, i globlinjen, en mörkt blåsvart skugga, Ninja Minerals Stormy Seas. Svart kajal runt ögat och i vattenlinjen och svart mascara från Isadora.

blue-di-blue
    • Tina: Tack!! Så härligt mot mina svarta kläder och all snö… Behövs färg!

      Emilie: Ja, det är den! Fast jag lade den ovanpå skimriga Platinum, så kanske kan du få ett mattare resultat. Du måste testa den! :D

Comments are closed.