25 april, 2024

Dagens: Don’t bug me!

 

Hej hej! =)

Idag har jag varit ner på stan och träffat Martina! Missa inte hennes blogg, hon gör riktigt snygga nailarts! Martina är kund på Nailmail och har sin pojkvän här i Norrköping. Hon erbjöd sig att komma med muffins till mig efter detta inlägg om kundkärlek. Kan ni förstå så himla gulligt av henne?! Kan tala om att de var helt underbart goda också! Dessutom var både Martina och hennes pojkvän hur gulliga som helst!

Nå, det är lite jobbigt att träffa bloggläsare, eftersom vi alla lite till mans retuscherar våra bilder. Ingen vill väl titta på bilder med kladdigt nagellack, finnar och fransar som sticker iväg åt alla håll? Och givetvis fotar man sig ur fördelaktiga vinklar och ljusar upp bilderna. Så hur döljer man det när man träffar någon irl?

Well, jag tog en brun skugga från Too Faced över hela ögonlocken och en grön mineralskugga i den inre ögonvrån. Lade nog mer tid på håret än mejken tror jag, lockade lite med plattången för att det skulle hända nånting. Och ja, jag ska bleka utväxten och det gula senast imorgon. Ikväll ska vi åka ut till Smedby för att tillbringa helgen där. Vi ska bla ta bilder till broschyren och arbeta med släppet på lördag kväll. Skönt att komma ut dit även om det är mitt inne i ett radhusområde.

Produktlista

Hud
Solskydd: SkinPlan SunControl spf 30
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Bronzer: Isadora – Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Too Faced – Full Frontal. Grön mineralskugga.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Kajal: Nyx JP Brun

Läppar: Clinique

Och så en lite större bild på toppen. Den är så söt! =)

 

6 tankar på “Dagens: Don’t bug me!

    1. @Martina – Colourize Me, Tack så mycket! =) Ja, det hoppas jag också!! Ni får komma till PomPom här i juli, om du kommer till Norrköping nåt mer i sommar.

Kommentarer är stängda.