Hallå, välkommen till veckans Gröna Onsdag! Vi är mitt i juli och sommaren går väl rätt bra nu eller? Jag har ju inte semester, eftersom jag är inne i en aktivitetsåtgärd men jag har inte många möten i veckan. Vi försöker njuta av sommaren så mycket vi kan iaf. Är du grön idag? Visa ditt bidrag i din blogg, instagram eller skicka ett vykort! Lägg till dig nedan via inLinkz.

Idag tänkte jag äntligen visa en av de mest ikoniska, legendariska, omtalade gröna glitterlacken som finns – Darling Diva – Z28. Jag har denna och Chavelle från Muscle Car Collection, tack vare Emelie som köpte dessa åt mig. Det här är verkligen så vackert, älskar den gröna grundfärgen och det är så otroligt glittrigt. Bilderna är tyvärr aningens utfrätta, det är absolut väldigt blingigt men det känns som det inte riktigt är rättvist för ett så vackert lack. Dessutom ser det rätt gult ut, det är verkligen inte det minsta gult. Sorry :(

2 lager om jag inte minns fel, trodde aldrig att det skulle räcka efter första lagret men det blev riktigt bra till slut. På bilderna ett lager topplack, jag tog ytterligare ett senare för en lite med glasig känsla.

Visst är det vackert? Tack Emelie för att du köpte denna åt mig! <3

 


    • Jag hade såklart Glitter Peel Off under. Men ja, mycket glitter var det. Kul att du var med idag! :D

Comments are closed.