Jag har inte shoppat mycket de senaste åren, men nu fick jag lite lust och en hundring över – så varför inte testa Wish?

Wish är en app där du i princip kan hitta allting. Det är anslutna säljare, mest från Kina tror jag, som säljer billigt och piratkopierat krafs. Du kan köpa flera saker från olika ställen och sedan betala med faktura eller kort. Mycket är gratis men kostar porto. Annat kostar litegrann eller mycket men har gratis frakt.

Jag köpte följande grejer:

Maria Ayora BB Cream Matte Effect

Faktiskt en riktig bra BB Cream. Ger en halvt täckande finish som kanske inte är så jättematt men åtminstone inte blank. Doftfri och håller ganska bra under dagen.
Pris: gratis
Porto: 17 kr
Länk: öppnas i Wish

Microfiber Dry Hair Towel Wrap

Har ännu inte provat denna, men tror säkert den är bättre än den t-shirt jag använder idag. Lite skrikigare grön än jag väntat mig.

Pris: gratis
Porto: 17 kr
Länk: Öppnas i Wish

Scrubbing Pad Makeup Brush

Jag har tidigare använt en pärlplatta till att göra rent mina borstar. Jag tror säkert denna funkar åtminstone lika bra. Vet inte om silikonet ska vara så mjukt men den har en behändig storlek och sugproppar undertill. Blir spännande att testa.

Pris: gratis
Porto: 17 kr
Länk: Öppnas i Wish

Foundation Sponge Blender

Usla svampar tyvärr, dessutom bara 2 st och inte fyra som det står i rubriken. Otroligt hårda, små och sväller inte i vatten. Bättre som kattleksak.

Pris: 9 kr
Porto: gratis
Länk: Öppnas i Wish

12pc/set Self Grip Velcro Hair Rollers

Är inte van vid såna här pappiljotter. Hur använder man dessa självhäftande grejer? Funkar säkert bra om jag lyckas använda dem!

Pris: 9 kr
Porto: gratis
Länk: Öppnas i Wish

__

Tveksamt om jag handlar från Wish igen. Dels tar det ju 3-4 veckor att få hem grejerna, dels är ju kvalitén Ibland tveksam.

Bättre då att göra som jag alltid sagt :

Buy quality, cry once