chinaglaze-omgaufo-2

Idag är det långfredag! Har inga känslor alls för den här dagen, inga latenta skuldkänslor för att jag inte sitter i ett hörn och har tråkigt. Jag har bara passat på att sova länge och tagit det allmänt lugnt, vi gick en liten promenad för att få luft men det var alldeles för kallt och blåsigt idag. Men jag passade åtminstone på att ta dessa bilder i solen.

Långfredag alltså, men också Holofredag! Ni passar väl på att besöka Kerstin, hon lägger upp länklista med fler deltagare senare under dagen skulle jag tro.

Detta är alltså mitt bidrag, tänkte att jag skulle ta något som nästan passar in på påsken. Ni vet den där gröna tonen som kan uppstå i kokta ägg? Det påminner det här lacket om – om man vill dra det till sin spets och relatera lite! ;-) China Glaze Hologlam-kollektion kommer detta ifrån och har namnet OMG A UFO. Hoppas jag har rätt på namnet denna gång… ;-)

Färgen tycker jag är läcker, jag gillar olivgröna lack som inte går mot för gult. Det påminner lite om Enchanted Polish – Olive The Other Reindeer men är lite mindre brunguldigt. Detta är mer grönguldigt. Som ni ser är finishen bra mycket bättre än Take a Trek som jag visade förra veckan, denna gång har jag två lager baslack, 1 lager ridgefiller och slutligen 1 lager aqua base. Sedan är det två lager av OMG A Ufo samt topplack, ändå syns det lite av borstdrag på en del ställen. Men det är betydligt bättre och jag föredrar när naglarna känns tjockare. Trots allt detta torkade det alltså fort, inga problem. Dessutom ser ni ju själva hur lätt det var att få snygga kanter! Lite tipwear är det redan, men inte så farligt.

Vad tycker du om den här kollektionen och det här lacket?

chinaglaze-omgaufo-1chinaglaze-omgaufo-3chinaglaze-omgaufo-4chinaglaze-omgaufo-6chinaglaze-omgaufo-7chinaglaze-omgaufo-5chinaglaze-omgaufo-8

 

  1. Oj oj vilka bilder! Och vilket fint lack!
    jag tycker nästan det är jobbigt att kolla Bloglovin på fredagar för jag vill lacka om till alla fina nagellack som visas – och OMG a UFO är inget undantag!

  2. Woooow! Superläckert. Var tvungen att kapa mina naglar idag så jag ska vänta lite med mina hologlam-lack men det känns frustrerande när jag ser dina fina bilder.

  3. Vi visar visst samma lack idag, men dina bilder ser fantastiska ut jämfört med mina =) Det är ett väldigt vackert lack!

Comments are closed.