Hallå och välkommen till ännu en Grön Onsdag! Nu är det minsann sommar! Äntligen! Juni kommer ju såklart fortsatt bjuda på dåligt väder, men det börjar iaf likna nåt. Den här sommaren kommer ju såklart gå lika fort som den alltid gör… Nåja, du är väl med idag? Lägg till dig nedan, gärna före 21! Ha tålamod om inLinkz inte funkar, de skulle göra något på sina servrar idag.

Idag tänkte jag börja visa Depends sommarkollektion i deras gelhybridformula. Kollektionen heter Riviera Glamour och är en flirt med medelhavet och rivieran. Aldrig varit där och är inte en sådan som attraheras av den typen av glammande. Men, kollektionen har en hel del fina lack! Jag tittade tillbaka bland mina inlägg och inser att jag inte skrivit om den här kollektionen. Så det blir kul att visa er istället!

Det här är mintgröna Depend – 7day – Private Beach (nr 7121) som är en riktig godbit. Jag har hört andra säga att det inte är grönt. Jo, det lutar åt grönt. Det är inte en jättestark grön men den är inte blå. Nu kanske den ser blå ut på skärmen men irl är den tydligt grön. Otroligt fin dessutom!

Ganska skir formula, tre lager fick jag använda här. Men formulan är ju to die for och den torkar snabbt. Multo bene!

Vad tycker du om detta? Får du sommarkänslor av det?

 


  1. Den där sortens turkosa är ju alltid vackra, även om jag personligen har så många redan att jag inte känner något behov av att köpa nya. :-)

  2. Hej. Tycker det är snyggt. Men som ovan stående talare så har man npgra i denna färg;) jag är med idag, men vet inte om jag hinner lägga till mig via inlinkz ..skulle du kunna detta? Jag har både simskola med sin plus att deras kusiner kommer ikväll som jag ska passa..men vill gärna vara med?skriver via mobilen nu..

  3. Jag tycker att det är en söt färg men jag upplevde den inte som uttalat grön, tyckte att det var väldigt olika beroende på ljuset.

  4. Den känns ganska blå, men å andra sidan är jag färgblind ibland haha. Fast jag tycker ändå den lutar mot grönt. Jag är med idag, visar ett jättefint lack från H&M.

Comments are closed.