28 mars, 2024

BB Couture – Skittle

bbcouture-skittle-3

Ja, jag vet att jag borde ha planerat bättre, så jag hade hunnit visa er alla nio lack i de förvalda paketen. Nu blev det inte så, mycket pga ljusbrist och tidsbrist. Men detta är de fyra sista

Från vänster med pekfingret: Briar Rose – en korallrosa nyans som torkar blankt. Två lager, perfekt applicering och torkade snabbt. Fin vårig nyans som känns härlig även så här års! Långfingret: Ruby Red High Heels – rött med en blå nyans, har skimmer i blått som ger en extra effekt. Torkar matt men blir väldigt vackert med topplack. Tyvärr svårapplicerat, drar med sig lacket vid penseldragen så det gäller att ha flödigt på penseln vid första lagret. Ringfingret: Chocolate Souffle – ett brunt lack utan skimmer, torkar också matt. Blir marginellt snyggare med topplack. Även detta med en mardrömsformula. Lillfingret: Daring Debutante – ett lila lack som torkar matt, med skimmer i blått. Väldigt fint med topplack. Samma problem med formulan som de övriga två.

Av dessa tycker jag alla utom det bruna är fint. Jag har väldigt svårt för bruna lack, men det är ju en smaksak. Annars går formulan att hantera, med flödigt på penseln eller Aqua Base är det inga problem.

De matta ingår i Vampy-paketet och Briar Rose i Classypaketet. Beställningen avslutas imorgon bitti!

bbcouture-skittle-6bbcouture-skittle-5bbcouture-skittle-7bbcouture-skittle-4bbcouture-skittle-2bbcouture-skittle-1

4 tankar på “BB Couture – Skittle

  1. jag föredrar dem nog matta, men det är ändå inte så att hjärtat slår dubbelslag.

Kommentarer är stängda.