Hallå!

Idag kom det rejält med regn! Lite ovant när det kommer så väldigt mycket på en gång, kul att bilarna inte kan sakta ner när de kör genom vattenpölar heller… Jaja, gubbar i deras jävla Mercedesar – blä! I övrigt har vi haft avslutning på familjeterapin, Mika fick vara med idag och charmade som vanligt brallorna av våra terapeuter. Han är så himla härlig Mika, skrattar och busar hela tiden. Underbar!

Förresten, den här bloggen håller igång så länge min dator håller igång! Batteriet har gett upp, det laddar inte längre men datorn fungerar ju inkopplad i en kontakt så ingen panik än. Men jag har varken råd med nytt batteri eller ny dator som det ser ut nu. Hoppas verkligen jag får ett jobb till årsskiftet.

Jaja, dags att besöka er!

Deltagare Grön Onsdag

  • Anne var först ut idag och hon visar ett lack från Tonic som bara är så galet vackert! Hur kan man göra så vackra lack, fattar inte!
  • Lottsky deltar med ett lack från SnowCrystal, jättehärlig nyans! Ja, undrar var det märket tog vägen? De gick säkert under av byråkratin…
  • Emma visar ett Essie som är väldigt på gränsen. Det är blekt grågrönt och här var det svårt att se det gröna ska erkännas. Men snyggt är det!
  • Emelie deltar med ett lack från H&M, ett murrigt skogsgrönt krämlack som verkligen är vackert! H&M kan dom, har tre lack själv som väntar att visas!
  • Kerstin visar ett lack från OPI hon fyndade i Sydney. Jättehäftig nyans även om det är på gränsen för frostigt. Men väldigt snyggt!
  • Ingegerd har Pretty Serious på naglarna, det där var verkligen ett seriöst vackert lack! Härlig nyans och finish. Like!
  • Linda har också Tonic Polish idag, ett mer duochromt lack som också är helt fabulöst! Linda med hennes magiska naglar!

An InLinkz Link-up