catrice-petrolpolitan-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag tar inte semester – än iaf. Måste swatcha lite eller så får jag reprisera, men jag är ju hemma hela sommaren så kan lika gärna bjuda in er på en temadag. Låter väl inte helt fel? Lägg till din länk nedan via inLinkz om du är med idag!

Förresten, blir ju United in Green i höst igen nångång i oktober. Men jag funderar även på att ha något sorts United in Red i vår, för att uppmärksamma det här med hjärtfel. Då blir det ju naturligtvis veckan då alla hjärtans dag ingår. Vad tror ni om det?

Idag vill jag visa Catrice – Petrolpolitan, jag har fått det av Malin i present <3. Som namnet antyder är det ju med petrolgrön – dvs blågrön, än gröngrön. Men det får bli godkänt tycker jag. Bilderna är tagna under en led-lampa, jag tror att det är rätt nyans som visas iaf. Det är en härlig nyans iaf, gillar när det blir en krock mellan mina två favoritnyanser. Ser ni skimret eller om det är glassflecks?

Detta var en mycket trevlig bekantskap, fin formula och pensel. Tror det är två lager, inga konstigheter men torkade nog lite långsamt.

Vad tycker du om detta?

catrice-petrolpolitan-2catrice-petrolpolitan-3catrice-petrolpolitan-4


 1. Vilket snyggt lack du har! Jättefint! Och jag tycker det är så kul att du fortfarande håller liv i din temadag.

  Kram till lille Mika!

  • Tack, roligt att du tycker det! Jag känner ju att tiden tryter men än så länge hinner jag! =) Kul att du var med idag och kram från Mika! =)

 2. Fint men inte min färg, är min reaktion. Skulle kunna tänka mig att det är kul på tårna en solig sommardag, så att skimret dyker upp.

  Jag är med idag med ett av ”dina” lack :) Är också med på United in Red, det passar väl bra i februari, både för att det är hjärtebarns månad och för att det behövs lite rött då.

  • Ja på tårna vore det nog snyggt!
   Kul att du var med idag och att du kan tänka dig united in red! :D

 3. Gillar lacket, så fint glitter i det! Är med idag med ett gammalt lack men en ny nailart.
  Så fina bilder du lagt ut på er, Mika och katterna, som vanligt. Hoppas ni kunnat vara ute lite nu när det är svalare :-D

  • Tack, kul att du var med idag! =)
   Tack så mycket, vi har varit ute en del nu ja – hamnade i värsta regnovädret idag tex! Men det gör ju inget =)

Comments are closed.