shadesofbarielle-abouquetforava-1

Så var Nadineveckorna över för denna sommar – vilket gör att det verkligen känns som hösten är här. Känns lite som en nystart idag, vi har sannerligen en del spännande framför oss så förhoppningvis blir det en perfekt höst!

Måndag innebär också Blå Måndag hos Tove, besök henne för fler härliga blå manikyrer!

Idag vill jag visa er ett härligt lack, Shades of Barielle – A Bouquet For Ava. Ett helt vanligt krämlack men med en härlig turkos nyans, teal är nog helt rätt här skulle jag säga. Just en sådan perfekt tealnyans som jag föredrar, synd att även detta lack legat i mina lådor så länge.

Här är det två lager, perfekt formula och mycket lättlackat. Ni ser ju också hur perfekta kanterna är, så här har du ett lack som är värd mycket mer uppmärksamhet än det får.

Vad tycker du om detta?

shadesofbarielle-abouquetforava-2shadesofbarielle-abouquetforava-3shadesofbarielle-abouquetforava-4shadesofbarielle-abouquetforava-5shadesofbarielle-abouquetforava-6

  1. Åh, perfekt snygg färg ju och det ser ut att vara riktigt bra att måla med också ju! Helt klart intressant! Jag fick ju ett Barielle i födelsedagspresent också men det är ett nytt lack för mig i alla fall..

Comments are closed.