depend-7day-7086-tlc-1

Tänkte jag får väl ta och visa basen jag använde till Nubar Electric Malt. I skrivande stund sitter det fortfarande på mina naglar! Får ta bort det under torsdagen tror jag…

Depend – 7day – 7086 TLC Tender Loving Care alltså, ett beige krämlack som i det närmaste har min hudfärg. Iaf under vintern, är väl lite brunare nu. I mitt tycke en otroligt tradig nyans, men som bas för glitter var det riktigt snyggt. Gillade faktiskt manikyren oväntat mycket, men skulle aldrig stå ut med enbart det beiga.

2 lager, bra formula och underbar pensel.

depend-7day-7086-tlc-2depend-7day-7086-tlc-3

  1. Perfekt underlag för glitter eller skirare lack! Fast ibland bär jag faktiskt sådana här lack som hela manikyrer, som för att rensa färgskallen på något sätt. Färger jag inte gillar att bära ensamma är svart och vitt, framförallt det senare! =)

Comments are closed.