catrice-georgeblueney-1

Måndag igen! Tvingade mig själv upp ur sängen och fullt påklädd sitter jag här vid skrivbordet idag. Annars sitter jag ofta i soffan i pyjamas hela dagen, men idag tvingade jag mig till att, jaa, vara normal? Trots det mår jag inget vidare, känner mig riktigt tung i huvudet…

Men måndagar betyder Blå Måndag, besök Tove för fler blå manikyrer idag!

Idag vill jag visa er ännu ett lack jag fått från Födelsedagsgruppen, Catrice – George Blueney! Det var Malin som skickade detta till mig, tack fina! Tyvärr är appliceringen och bilderna rätt kassa, jag hade bråttom som faen och det blev lite kladdigt och ojämnt. Tid är alltid bra att ha när man lackar naglarna… Det här är en fin mörkblå nyans med skimmer, väldigt tjusigt!

Penseln var ganska bred och stor, första gången jag kom i kontakt med Catrice så det är ju en vanesak hur du hanterar den. Rätt bra formula åtminstone, även om det ser rätt kladdigt ut så beror det mest på slarv. Chippade rätt snabbt tyvärr…

Ingen jättefavorit men helt klart vackert! Kul med nya märken att utöka min samling Märke-taggar med!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Catrice – George Blueney, dark blue with shimmer. I got this for my birthday from my friend Malin =)

catrice-georgeblueney-2catrice-georgeblueney-3catrice-georgeblueney-4catrice-georgeblueney-5catrice-georgeblueney-6

Comments are closed.