nubar-essence-1

Äntligen fredag! Det innebär holofredag men också dag 5 av United in Pink, veckan då vi i bloggosfären uppmärksammar bröstcancer. Besök Helena på Lacky Corner för mer info och såklart Kerstin för fler holos!

Idag vill jag visa ett lack som äntligen fått komma ut från sina gömmor – Nubar – Essence. Det här lacket kom i Prism kollektionen för en massa år sedan, jag har visat alla i kollektionen utom denna och Spark. BrilliantAbsoluteGemJewelPrize och Treasure om du vill se de övriga i kollektionen. Måste swatcha om en del av dem ser jag… Men Essence är alltså rosa med prismatiskt glitter, ytan blir faktiskt knottrig när den torkar så topplack behövs för utjämning. Men det är inte glitter som biter sig fast på nageln.

Här är det tre lager, helt ok formula och torktid. Inte ett speciellt upphetsande lack men passande för dagen.

Vad tycker du om detta?

nubar-essence-2nubar-essence-3nubar-essence-4nubar-essence-5nubar-essence-6

[inlinkz_linkup id=450803 mode=1]

Comments are closed.