hottopic-forestgreen-1

Så har vi kommit fram till årets sista Grön Onsdag! Som jag tidigare aviserat kommer jag from lördag ta jul- och nyårsledigt från bloggen. Vi ska åka hem till mamma den 23e och kommer hem på nyårsafton först, familjen först denna jul. Vi kommer inte ta med min dator heller utan bara våra plattor, så bloggen får ta ledigt. Dessutom är ju jul och nyår på en onsdag, vem orkar delta då?

Men idag kör vi som sagt! Lägg till din länk nedan via Inlinkz, gärna före 21 som vanligt!

Dags igen att visa en favorit från i somras, oändligt vackra Hot Topic – Forest Green. Nu minns jag inte om jag döpte det till Forest Green eller om det bara hade en siffra, den har oavsett vilket ramlat bort. Den här nyansen är to die for, den perfekta gröna nyansen med en härlig finish! Det torkar lite matt men ser ändå väldigt blankt ut på mina bilder, så otroligt vackert. Det har nästan en lite sammetsliknande finish, så vacker. Älskar det!

Här har jag två lager och jag fick nog städa kanterna lite. Bra formula (inte alla Hot Topic har det tyvärr) och en bra pensel. Torkade ganska snabbt iaf!

Visst är det vackert? Så fint!

Ps! Kom hit på lördag, ni kommer få en julhälsning som heter duga då! ds.

hottopic-forestgreen-2hottopic-forestgreen-3hottopic-forestgreen-4hottopic-forestgreen-5hottopic-forestgreen-6

→ ♥ ←

[inlinkz_linkup id=477493 mode=1]

 1. Oh så fint! :) Jag är hemma över julen och kommer väl att lacka naglar men bloggandet kanske blir si och så med. Jag är ju uppsagd från mitt jobb och behöver fundera på och samla kraft inför jobbsökande. Har 6 månaders uppsägningstid men 6 månader går ju fort…

  Mitt gröna inlägg länkas till senare i kväll!

  Ha en jätteskön ledighet! =)

 2. Fint och väldigt jämnt lack, eller så är dina naglar helt perfekta. Gillar båda iaf.
  Önskar dej en skön ledighet, men hoppas jag kommer ihåg att kolla in på Lördag för jag blev ju nyfiken:)

 3. Åh vilken fin färg!
  Jag är med idag, hittade grönt i arkivet och tänkte ”varför inte? :D”
  Bloggen får en chock när jag uppdaterar två gånger på en vecka haha.
  Massor med kärlek och kramar <3

Comments are closed.