kohcosmetics-greenstardust-1

Välkommen till Grön Onsdag denna sköna onsdag i juni! Jag hoppas du är med även om jag har förståelse för att du hellre njuter av solen. Eller skulle det regna idag? Nåja, lägg till dig före 21 så jag hinner få med dig.

Idag vill jag visa ett lack från holländska Koh, Koh Colour – Green Stardust. Apdyra lack (€18.99) som jag köpte som research inför Nailmail. Jag snabbswatchade dem då 2009 men blev inte så imponerad, köpte även ett blått som ni får se någon annan dag. Det här är ett grönt flakelack, faktiskt ganska tråkigt trots att det har så mycket potential. Snyggare i skugga än ren sol dessutom. Såg nu att Sminkan visat detta 2011! Jag har skickat vidare detta nu, jag hoppas hon gillar det bättre…

Skirt är det dessutom, 4 lager använde jag. Dock bra formula och pensel även om det var drygt att ha flakes överallt efteråt.

Vad tycker du om detta? Har du testat Koh Colour? De finns här om du är sugen!

kohcosmetics-greenstardust-2kohcosmetics-greenstardust-3kohcosmetics-greenstardust-4kohcosmetics-greenstardust-5kohcosmetics-greenstardust-6

 


    • Nä, inte värt den summan. Men hade det varit Depend eller nåt hade det varit värt det! Kul att du var med idag och krya på lilla Tuva! <3

  1. Skojig färg tycker jag, och härligt med solbilder :)

    Jag har tyvärr lite brist på grönt just nu, så jag får hoppa denna veckan också :/

    • Ja, jag har hunnit swatcha lite i solen. Ingen fara, du är välkommen åter när du kan! :D

Comments are closed.