depend-2034-steelblue-1

Fredag igen och idag är det inte bara fredag och holofredag, utan också min namnsdag! Mina mellannamn har redan passerat, jag kommer aldrig ihåg att fira dem. Men Karin den 2e augusti glömmer jag inte bort! Så grattis på namnsdagen alla andra där ute som också heter Karin!

Holofredag alltså, och idag kände jag att det var dags för Depend Steel Blue, nr 2034. Jag köpte ju inte alla holos från Depend utan bara kanske 6 av dem, detta har jag ännu inte visat. Kan man ju ångra lite såhär i efterhand, både att jag inte har dem allihopa men också att jag inte visat det tidigare. För denna är minst lika fin som de andra! Steel Blue är en ganska passande färgbeskrivning, det är en aluminiumblå nyans som är mycket smickrande och vacker. Rysligt skir dock, jag stoppade vid tre lager för jag vill inte använda upp hela flaskan! Kanske swatchar jag om denna vid ett annat tillfälle med blå underkläder.

Nå, tre lager alltså men otroligt bra formula. Lättlackad och inga problem med holosjuka eller så. Det är ganska flödiga lager för att få det att täcka med färre lager (vilken logik va?) men torkade ändå snabbt och jämt. Visst är det fint?

Jag gillar denna, den är inte så metallisk som en del holos kan vara utan den har fina och tydliga regnbågar utan att bli för övertydlig. Bra där Depend!

Eller vad tycker du om denna? Besök Kerstin för fler holos idag! 

depend-2034-steelblue-2gdepend-2034-steelblue-3depend-2034-steelblue-4depend-2034-steelblue-5

  1. Det ser kalasfint ut på dina bilder! Tror att jag har testat detta men är faktiskt inte riktigt säker. Jag köpte alla Depends holos men har knappt testat hälften. Får skämmas…

Comments are closed.