nubar-intothewild-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag!! Vi är äntligen hemma! Hemma i vår egen lägenhet, utan kontroll och övervakning av barnskötare och sjuksköterskor som kommer in mitt i natten och räknar puls. Nu ska vi göra det själv istället och föra protokoll för att se hur trenden är, men oavsett vilket – vi är hemma! Så! Skönt!

Men det innebär ju iaf att jag ikväll kommer fixa ett deltagarinlägg och besöka er. Hörde jag ett yay!? Så lägg till din länk nedan via inLinkz, gärna före 21….

Idag vill jag visa er Nubar – Into The Wild, med bilder som är 1,5 år gamla. Jag har tyvärr inte noterat hur det här lacket var, men det ser ju blankt och härligt ut. Into The Wild kom med Wild West Collection tillsammans med bla Cactus som är en av mina favoritgröna lack från Nubar. Det här är en mer turkosgrön nyans, eller vad den nu ska kallas. 

Förmodligen två lager, inga konstigheter med formulan men kanske lite seg? Torkade halvlångsamt med som ni ser på pekfingret på sista bilden.

Vad tycker du om detta? Och du är väl med?

nubar-intothewild-2nubar-intothewild-3nubar-intothewild-4

[inlinkz_linkup id=536539 mode=1]

 1. Härligt att få komma hem, det förstår jag och med det söta underverket.
  Jag är på, först i kön ;)
  Ditt vilda lack ser fint ut. Mitt passar ju ihop med ditt i namn iaf.

  • Ja, det är så himla skönt så går knappt att förklara!
   Testa Nubar, de har så himla mycket bra lack. Kul att du var med idag! =)

 2. Vad skönt för er att äntligen få ha kommit hem! Hoppas allt går bra!

  Vackert lack, jag är svag för ”teal”-nyanser. Är med idag, fick bli ett arkivinlägg men jag har lite nya gröningar inplanerade så förhoppningsvis kan jag visa något nytt nästa vecka. =)

  • Ja, det är så himla skönt. Bara att slippa sjukhusmiljön och få träffa katterna igen!
   Kul att du var med idag, oavsett repris eller ej! =)

 3. Det vilda namnet till trots, så kallar jag den typen av färg för aftonklännings-färg =) Fint är det, kan tänka mig att det är jättefint till ditt ljusa hår.

  Så skönt att ni är hemma igen :) Jag fortsätter att hålla tummarna för hela din familj =) Hade egentligen inte tänkt att köra ”Grön onsdag” idag, men kan du kan jag :)

  • Jaa, aftonklänning är det ju! Ganska trist färg på en klänning med… Men lacket är fint.
   Tack så väldigt mycket, så snällt av dig! Kul att du var med! :D

 4. kul att få komma hem,,hemma är ju skönast,vet att jag är vääääldigt sent ute , men har verkligen haft fullt upp här hemma o jag vill va med!=) ha en trevlig kväll!

Comments are closed.