Jag har inte Chanel Peridot, så jag kan tyvärr inte göra denna jämförelse mellan dessa två och Chanels. Men vi nöjer oss med Ciaté och Deborah Lippmann nu.

Jag har Deborah Lippmann – Swagga Like Us på lillfingret och långfingret och jag har Ciaté – Oil Slick på ringfingret och pekfingret. Som ni ser går Oil Slick mycket mer i grönt medan Swagga Like Us är mer bronsig. Ni ser också på flaskan att Swagga Like Us är mer grovkorning, vilket kanske ger den lite mer randiga finishen som inte är så rolig. Oil Slick är mer slät och ser ut som en oljefläck i flaskan. Även på naglarna gillar jag Oil Slick bättre.

Vad tycker du, vilken är finast? Ursäkta alla bubblor och hack, orka bry sig…

  1. Oil Slick är mitt val. =) Har den redan och tycker faktiskt den är bättre än Peridot som är lite skir medan jag upplevde att Oil Slick täckte bättre. Peridot är lite ”skimrigare” så den är ändå fin nog att jag väljer att behålla båda.

Comments are closed.