nubar-electricmalt-1

Här kommer en glitterkombo som jag inte trodde mycket om men gillade överraskande mycket! Har haft den hela helgen nu!

Glittret utgörs av Nubar – Electric Malt, ett ganska finmalt glitter i guld och silver. Naturligtvis är neutrala glitter som det här väldigt tacksamma på svart men ville testa en neutral bas – Depend 7day 7086 TLC Tender Loving Care från Depends sommarkollektion BFF Friends Forver. En otroligt tråkig grundfärg men med glitter på blev det hur snyggt som helst!

På bilderna är det utan topplack, men det finns närbilder med topplack. Fyra lager topplack har jag använt för att få en glasad yta, det är snyggare med topplack förstås även om den ruffiga ytan var rätt nice också.

1 lager glitter, ganska ok formula men Nubar har gjort något med sin formula. Den luktar mycket mer nu än förut.

Vad tycker du om detta?

 
nubar-electricmalt-2nubar-electricmalt-3nubar-electricmalt-4

    • Nä men jag menar det! Trodde inte heller jag skulle gilla det för jag avskyr beiga nyanser men detta var oerhört läckert!

Comments are closed.