Är det någon av mina läsare som testat Depends GelLack? Vad tycker ni om dem?

GelLack-fall-2013

Förra året när Depend lanserade sina GelLack var jag inte med på deras presslista, jag har därför inte skrivit om dem tidigare – eftersom jag helt enkelt inte testat dem. Men nu fick jag en låda full med Depends höstkollektion – massor med underbara glitter och härliga höstfärger. Jag kommer få ett startkit från Depend så förhoppningsvis kommer jag strax testa dessa.

GelLack-GLITTER-2013

 

depend-gellack-favvos

Jag är faktiskt riktigt sugen på några av glitterlacken, jag kommer dock inte testa dem och sedan ta bort det. Mina naglar fixar nog inte det just nu. Så jag kommer låta dem växa ut. Därför kan jag nog inte testa de riktigt mörka lacken eftersom jag kommer vilja ha något annat över ibland. Men det märks! Är nämligen mest sugen på Midnight Glitter eller Purple Passion Glitter… Åhh alla dessa val!

Vad tycker ni om höstkollektionen?

Depends GelLack kostar 79 kr styck för de enfärgade och finns i butik från vecka 37, och 89 kr styck för glitterlacken. De senare kommer först v 42.

 1. Japp jag har testat!! sitter bra, lite för bra inser jag…..gäller att ha tålamod och sitta läääänge med aceton lr dyl vid borttagning…..ska visst vara bra att fila ner ytan lite innan också…jag fick lite skrapmärken som gjorde nageln skör när den växte ut så va försiktig!!
  Annars tyckte jag det va enkelt ;)

 2. Gav ett startkit i julklapp till en kollega och hon älskar det!
  Då hon har långa starka egna naglar så blir det jättefint och ett hållbart resultat.
  Hon har kompletterat med andra färger :)

 3. Jag har kört Depends gellack sen i mars skulle jag tro. Både på mig själv och kvinnorna i släkten. Använder det inte så mycket på mig själv längre, iom att jag byter lack så ofta. Men dom nya glitterlacken såg ju alldeles underbara ut! Dessa måste jag ju bara testa! :)

  • Tycker också det där att byta så ofta är ett aber, men jag tänker att jag har mitt andra lack över gellacket. Gillar att naglarna blir lite tjocka =)

 4. Jag köpte ett startkit för ett tag sen- gillar det skarpt! har köpt några lack till , kom på att bara ha ett svart var kanske lite obetänkt. Det sitter urbra,blir färdigt fort. Enda som jag tycker är jobbigt är att när det vuxit ut en bit så får jag tag i en kant längst ned, o sen börjar jag pilla av lacket- vilket jag väl inte borde göra, för jag drar väl av yttersta hornlagret på nageln ,så de blir tunna..

  • Ja, bara svart kanske är lite obetänkt… =) Trist att det lossnar och du drar av det! Det skadar nog nageln väldigt mycket ja…

 5. Jag har också både startkit och dessutom fått hem hela höst och glitterkollektioner. Glitterlacken är riktigt fräna, men jag byter också lack lite för ofta för att trivas med att ha samma (glitter dessutom) lack i flera veckor. Men dom är ljuvliga, jag kommer visa upp dom hos mig, efterhand som jag hinner testa dom!

Comments are closed.