bbcouture-grenade-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag förväntar mig inte att så många är med, jag förmodar att en hel del av mina fina gröna vänner denna vecka istället kör United in Pink. Men ni som är gröna idag är förstås oerhört välkomna! Skriv bara en kommentar till detta inlägg, oavsett om du är med via din egen blogg, på twitter eller instagram.

Försök vara med före 21, senast 22, för att få vara med i kollaget.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag visar jag ännu ett BB Couture! Jag har rätt många av dem men jag börjar komma ifatt med att visa dem för er. Detta är ännu ett lack ur deras For Men-serie, nämligen mörkt gröna Grenade. Den här nyansen älskar jag, mörkt grön med guldskimmer som lyser i solen. Bilderna är tagna i kvällssol, så de är lite annorlunda än normalt. För mig är det här ett perfekt höstlack, just för att det har den där inneboende glöden som passar så fint på hösten. Det är ingen mesig grön direkt, utan verkligen en mörkt mossgrön nyans.

Jag har använt två lager och jag har säkert lagt det ovanpå ett annat, men det är tillräckligt täckande på egen hand. Lätt att måla med även om det kanske är något rinnigt som de tyvärr är lite ökända för (BB Couture alltså). Men för mig som är van vid deras formula är det inget problem.

BB Couture finns att köpa på Norways Nails bland annat.

Vad tycker du om detta? Visst är det vackert? Och, är du med idag? Skriv en kommentar!

bbcouture-grenade-2bbcouture-grenade-4bbcouture-grenade-3bbcouture-grenade-5bbcouture-grenade-6

 1. Det är så jäkla vackert. Blir sugen på att leta igenom BB Couture-samlingen nu. :)

  Hade jag kunnat kombinera rosa och grönt så hade jag varit med. Jag visar istället ett alldeles för gulligt rosa idag.
  Du är inte sugen på att köra en hel vecka med grönt…för att uppmärksamma ”depression month” eller vad det heter? ;) Tänk så underbart med gröna naglar varje dag en hel vecka…

  • Jaa, men varför glömmer man alltid bort BB Couture?

   Tack så väldigt mycket för din eminenta idé! Du är väl med nästa vecka då? =))

 2. Jag är med och visar grönt. Schemalagt två inlägg. Grenade är ett av de snyggaste BB Couture och manskollektionen har mycket trevligare penslar än de andra flaskorna.

  • Kul att du är med! =)
   Ja jag gillar verkligen Grenade! Jag har inte tänkt på att de har olika penslar, men det har du nog helt rätt i! Tycker de är mer pigmenterade också.

 3. Åh, det där är riktigt snyggt, lite murrigt men med ett härligt skimmer. Skulle kunna tänka mig en tröja i precis den färgen! Jag är med idag, men min manikyr är verkligen inte sådär läcker… :)

Comments are closed.