enchantedpolish-heyjude-1

Godmorgon! Dags för ljuvliga gröna härliga Grön Onsdag! Snart slut på augusti *insert förskräckt smiley här*! Men vi kör ända in i kaklet tycker jag. Du är väl med idag? Lägg till din länk nedan via inLinkz. Gärna före 21, här sover vi tidigt numera…

Dagens lack är Enchanted Polish – Hey Jude. Ett lack som ser väldigt grönt ut i flaskan och även ser väldigt grönt ut på naglarna, framförallt i skuggan. På mina bilder syns det dåligt tyvärr, fick inte riktigt till det idag. Ni får tro mig. Jag har detta lack på tårna just då och där valde jag att grunda med ett grönt NfuOh. Då blev det ingen tvekan alls.

Tre lager är det här. Helt ok torktid och extremt bra hållbarhet. Lagt det på Depends 7day bas och topplack och det höll i 8 dar innan jag bytte. Sweet.

Vad gillar du detta? Fuskar jag?

enchantedpolish-heyjude-2enchantedpolish-heyjude-3enchantedpolish-heyjude-4enchantedpolish-heyjude-5enchantedpolish-heyjude-6


  1. Jätte snyggt! !! ! Jag är gärna med idag om du vill lägga till mig? Vi har inte fått våran dator än. Men jag hoppas den kommer snart. Ha det gott!

    • Vilken tur, gillar inte att fuska! Synd att du inte blev nöjd idag men du är välkommen nästa vecka! =)

Comments are closed.