depend-7043-cottondreams-1

Fredag. Är väldigt dagvill just nu, den här veckan har verkligen blivit helt upp-och-ner. Blev sjukskriven i onsdags, många orsaker men det är graviditetsrelaterat iaf. Nu gäller det att stå ut med monotonin till juni… Men det gör jag så gärna för vårt barn, så efterlängtat som det är. Det ska gå bra, så är det bara.

Men jag ska försöka blogga som vanligt, kanske med lite mindre högt tempo och inte blogga upp hela veckan på måndagen. Idag tex tänkte jag visa ett av Depends vårlack i hybridkollektionen, det riktigt bomullsrosa Depend – 7043 – Cotton Dreams. I flaskan ser det rätt mähä ut, ordinärt kallt rosa. Men på naglarna syns det ett guldigt skimmer, som jag såklart inte lyckades fota. Skulle behöva en tredje hand för att manuellt fokusera på naglarna så att det här guldiga hade synts ordentligt.

Det här lacket har en halvmåne, så det är lite skirt. 3 lager, tyvärr skirt på den kalkiga sidan så det inte går att nöja sig med ett lager eftersom det blir så flammigt. Ni ser också att det blev lite bubblor i det, syns inte så mycket irl men syns på bilderna.

Fantastiskt fint iaf för att vara ett rosa lack. Det är en kall nyans som sagt så det är på rätt sida rosa. Närbilderna är tagna under en lampan, därav den lite varmare tonen.

Vad tycker du om detta?

depend-7043-cottondreams-2depend-7043-cottondreams-3depend-7043-cottondreams-4depend-7043-cottondreams-5

Comments are closed.