kicks-pistachio-1

Välkommen till 2016 års första Gröna Onsdag i mars! Snart lurar snödropparna i rabatten och svalorna drillar, bäst att längta sig bort en stund till ljuvare tider. Nu är det inte så kul med grus överallt och isande vindar… Men här inne i värmen är du alltid välkommen, så lägg till dig via inLinkz nedan!

Idag vill jag visa en nyhet som damp ner i lådan i måndags – Kicks – Pistachio. Lite dålig pressinfo så vet faktiskt inte om denna redan släpps, surfar in på kicks.se nu och kollar… och jomenvisst finns det att köpa redan! För 35 kr för 5 ml. Är inte så imponerad av lacken de skickade om jag ska vara ärlig (kolla på sidan jag länkar ovan, de heter alla Spring), några rosa, ett blått jelly, ett ljusblått samt detta gröna då som fantasifullt döpts till Pistachio. Nåja, färgen är väl helt ok, mild och ett lack som inte tar plats alls – inte ens på mina naglar.

3 lager fick jag använda för att få en snygg finish. Bra pensel och formula dock samt torktid och är också lätt att få snygga kanter med! Bilderna är tagna i fullt solljus.

Vad tycker ni? Ska jag visa nåt roligare nästa vecka?

kicks-pistachio-4kicks-pistachio-3kicks-pistachio-2


  1. Gillar färgen, har en uppsjö av den här sortens nyanser för jag är väldigt förtjust i dem sommartid. Just det här kanske inte är det bästa, ha faktiskt köpt det själv så vi får väl se så småningom när jag har det på om jag gillar det mer eller mindre då. =)

    • Det är snyggt att ha under något annat roligare om inte annat! Kul att du var med idag * 2! :D

  2. Jag älskar grönt i de flesta nyanser men just den här är lite för blek för min smak. Jag är med idag och visar en glitterlayering. :)

  3. Jag tycker inte att det är ett tråkigt lack! Det är riktigt fint, även om det kanske inte är superunikt.
    Jag är faktiskt med idag! Det börjar bli lite bättre ordning på mitt bloggande nu… :-P

Comments are closed.