mus-mac-skuggor-1

Häromdagen fick jag inte bara pressprover från Claudia, utan också ett paket jag beställt helt själv från Kicks! Yay, lycka!

mus-mac-skuggor-2

Från vänster: Mint Julip, Tuch och Club

Jag har länge suktat efter Tuch från Make Up Store, tyckt den sett så häftig och mångsidig ut. Detsamma om Club från Mac, en riktigt härlig oljeskugga som jag har ett antal varianter på från andra märken (Lily Lolo Ripe Plum och Too Faced Label Whore). Tuch var ganska hård och i den gamla sortens förpackning, men det ska säkert gå att få ut något vettigt av den också! =)

Club är ju ljuvlig! Detta är faktiskt min första fasta Mac-skugga! Jag har en massa lösa pigment och en mineralskugga, alltså pressad i guld och svart (som jag inte minns namnet på) men annars har jag aldrig testat dem faktiskt. Vet inte om det är priset på 180 kr som avskräcker…

Dessutom har jag också införskaffat nya Mint Julip från Make Up Store. Tror att den kanske är ett felköp, liksom Kajalpennan har jag många turkosa skuggor och den här blir nog ingen favorit. Kanske lägger ut den på någon bytesgrupp senare när jag testat den.

På måndag får ni se vad mer jag köpte… =)

 

  1. Åh jag har varit sugen på touch med så du får gärna tala om hur den beter sig vid applicering och blending och så :)
    Har club jag med den är super fin :) gillar Mac skuggor :)

Comments are closed.