depend-334-7

Och så kommer alltså det lack som vita Alpine Snow agerade underkläder för – Depend #334.

Detta är en liten juvel, rätt knasig i sin enkelhet. En vaniljvit bas med rosa glitter. En ganska tjock formula som ger knöggliga naglar, men som med några lager topplack blir helt ok. Jag tror inte det hade varit lika snyggt på egen hand, för med fler lager av Depend blev det för grötigt med glittret. Här har jag alltså enbart ett lager äver de tre med Alpine Snow.

I övrigt finns nog inte så mycket att säga, helt ok borste men lite tjock formula. Torkade snabbt och bra. Bilderna är tagna i dagsljus utan direkt sol och under en lampa.

depend-334-1depend-334-2depend-334-3depend-334-4depend-334-5depend-334-6

  1. Jag är ju anti Depend för att jag tycker att deras flaskor är på tok för små. Plus att de inte har några ordentliga namn. Men detta…jag är sugen alltså.

    • @Sarah, Du har helt rätt i att de är för små, och dyra för sin storlek. Dock är penseln helt ändå. Jag har ju börjat få deras pressutskick men jag är inte heller en stor fan av dem. Detta kan vara värt pengen, det är lite kul!

Comments are closed.