isadora-lodengreen-1

Varmt varmt välkomna till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas du är med idag och visar din härliga gröna manikyr? Lägg bara till din länk via inLinkz nedan så sammanfattar jag deltagarlistan efter 21 ikväll =)

Idag vill jag visa er ett lack som ni redan sett på alla bloggar – men för ett år sedan. Jag är inte så snabb på nyheter som ni vet, oftast blir jag helt osugen på lack som alla bloggar visar samtidigt. IsaDora – Loden Green är en av dem men ändå ett av väldigt få IsaDora som tog sig in på min lemminglista! Jag fick det av Amela i julklapp men har inte använt det förrän nu. Jag blev väldigt nöjd med färgen, formulan, och till och med penseln som iofs var lite för bred för min smak. Det enda jag inte gillar med IsaDora är deras lilla lilla flaska med höga höga hals. Det är en lång bit att doppa penseln för att nå lacket, irriterande.

Färgen förresten, den ÄR grön! Mörkt olivgrön med ett underbart guldskimmer i det, älskar det verkligen! Här är det två lager och möjligt att jag fick städa runt kanterna lite men annars var det väldigt lätt att lacka med.

Jag gillar det! Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna! :D

Och lägg till din länk!

English: IsaDora – Loden Green, lovely olive green with golden shimmer. True delight!

isadora-lodengreen-2isadora-lodengreen-3isadora-lodengreen-4isadora-lodengreen-5isadora-lodengreen-6

[inlinkz_linkup id=383991 mode=1]

  1. Åh, den där är fin. Så fint med de ljusare skimmerpartiklarna som lyser i solen. Är med idag, lägger till senare under tidiga kvällen. :-)

  2. Håller med så väl om IsaDoras flaska. Förstår inte riktigt vitsen där… Loden Green är långt i från min färg, men passar på dig! Jag är med idag, men ett annat IsaDora :)

  3. Jag var lite besviken på Loden Green, den är så brun även om den är brungrön liksom. Fast jag blir lite nostalgisk för jag hade en gång en lodenrock. Hur som helst, jag är med!

Comments are closed.