28 april, 2024

Grön Onsdag: Depend – 470

depend-470-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag – som i år faktiskt sammanfaller med min födelsedag! Jag är ett levande bevis att man kan vara 38 och gilla illgröna lack! Idag blir det nog inte mycket till firande, vi ska till sjukhuset för att göra ultraljud på Mikas hjärta. Iofs, om det visar tecken på förbättring är det ju den bästa present jag kan få!

Men, du får gärna vara med idag! Lägg till dig nedan via inLinkz.

Idag får ni se mina naglar som de ser ut just nu! Väldigt kortklippta stumpar, det återstår bara någon millimeter av nagellossning på ring- och lillfingret på vänster. Det är jobbigt att ha så här korta naglar, gör ju lite ont faktiskt i fingertopparna. Men här ser ni en av Depends vårnyheter, Depend – 470. En härligt shrekgrön nyans! Gillar såna här illfula färger, perfekt för min födelsedag.

Två lager, har inte lackat mina naglar sedan september så ursäkta kladdet. Men penseln på O2-lacken är ju riktigt bra även om de inte är lika bra som 7day-penseln.

Vad tycks om detta?

depend-470-2depend-470-3depend-470-4


17 tankar på “Grön Onsdag: Depend – 470

    1. Tack så mycket! <3
      Tycker också korta naglar är helt ok! Bara kul att jag kan lacka dem igen! Härligt att du var med idag!

  1. grattis=) dina naglar ser fina ut håller med crimsonAnna!!! och det lacket faller mig i smaken!!!!själv är jag med med ett mintgrönt lack!!!

  2. Precis som du älskar jag sådana här fulroliga gröna nyanser! Det här går absolut hem hos mig. Stor kram och grattis på födelsedagen!

  3. Så väldigt mycket Shrek på flaska. Och jag är väl det levande beviset på att man kan vara snart 45 och älska knallgröna lack. :D
    Stort grattis på födeledagen!

  4. Stort Grattis! Superfint lack – och jag gillar också illgröna lack – och är 54… Hoppas du får en riktigt fin dag! =)

  5. Grattis grattis! Och jag har precis fyllt 52 och älskar galna lack med… och är ägare av över 500 st. Just go for it! Hoppas du fick vad du önskade! Kram!

    1. Tack så mycket!
      Fick inga besked idag men håller tummarna att det är bättre. Kul att du var med idag!

  6. Grattis i efterskott! Jättehärliga födelsedagsnaglar. Jag gillar ju kortisar och tycker dina naglar ser jättefina ut. Skönt att de läkar ut även om det tar lite tid.

Kommentarer är stängda.