depend-4086-pearsorbet-1

Så var det onsdag igen och det vet vi ju vad det betyder – Grön Onsdag! Välkommen hit! Jag hoppas du är med idag och rockar loss i grönt? Lägg till dig nedan via inLinkz.

Jag fortsätter visa lacken från Depends kollektion 5 shades of sorbet. Eftersom det är onsdag visar jag såklart Depend – 4086 – Pear Sorbet, en mild grön nyans – påminner en del om päronsplit eller hur? Möjligt att bilderna är något utfrätta av solen, upplevde det som lite mer grönt. Det var inte heller någon favorit för mig, även om jag älskar finishen även på detta.

3 lager och lite städat längs kanterna. Inget topplack dock. Väldigt bra formula på dessa trots den matta finishen, håller med om att de är bättre än Ciatés variant som kom för några år sedan.

Vad tycker du om detta och kommer du köpa några från kollektionen? 5 shades of sorbet kommer v 9 och kommer kosta 29 kr.

depend-4086-pearsorbet-2depend-4086-pearsorbet-3


  1. Jag gillar verkligen finishen här men är rädd för att just denna nyansen kommer skära sig till min hudton. Ska börja testa de här så fort jag är klar med den vanliga minilack-kollektionen.

    Jag visar Golden Rose idag. :)

Comments are closed.