Jag inser att det blir väldigt enformigt (i många bloggar) när Depend skickar ut sina kollektioner. Dels skickar de ut så väldigt många kollektioner men det är också ganska många lack i dem. Eftersom jag inte har råd att köpa lack just nu att visa er vill jag gärna visa Depends i ett varsitt inlägg. Jag hoppas det är ok? Givetvis kan jag visa alla i ett och sedan bara visa lack från min samling om ni hellre vill det?

Nåja, jag kommer visa några iaf, börjar med kollektionen döpt till Game, Set, Match. De finns i butik nu.

Detta är neonrosa Depend – 504, jag har lagt det ovanpå ett annat lack så antar att det är därför det poppar så. Det är verkligen neonigt, så lysande och härligt med sitt blå skimmer. Påminner om ett annat lack, kan du komma på vilket?

2 lager, bra formula och pensel. Kanske lite rinnig men helt ok.

Vad gillar du detta då? Och vad tycker du om att jag visar så mycket Depend?

  1. Det här lacket måste jag tittat närmare på och investera i. Har tänkt på att skaffa ett chockrosa med blått skimmer länge.

    I Depend-frågan så är det mer än okej för mig. Det är bra att visa lite mainstreamlack också, för som ny lackbloggare kan det bli lite överväldigande och tråkig med enbart obskyra indielack☺

Comments are closed.