chinaglaze-midnightmission-3

Så var det måndag igen, efter en rätt behaglig helg med familjen. Jag sitter här med händer fläckiga av brun-utan-sol och lyssnar på 90-talsmusik – värre kan man ha det helt klart! Glöm inte besöka Lindas Nailorama idag för fler sköna blåingar!

Ni kanske tycker det är lite trist att jag visar en massa gamla lack när jag har en massa nya indies hemma? Nå, det kommer ett på onsdag iaf som ni redan skymtat på några bilder. Men eftersom jag gått igenom mina lacklådor och registrerat dem har jag hittat en massa skönheter som jag inte bloggat om. Så det kommer bli mycket sånt framöver.

idag vill jag visa er ett lack från China Glaze – Midnight Mission. Det här lacket kom i Vintage Vixen-kollektionen 2010, så det är lite gammalt måhända. Men helt klart värt att visa er ändå, se bara så vackert djupblått det är? En nästan lilablå nyans, eller kanske marinblå? Med skimmer i ljusare blått som ger ett fantastiskt djup. Här har jag bara två lager utan topplack och formulan var aningens tjock. Kanske har den tjocknat i lådan, men det gick ändå bra att få till ett någorlunda snyggt resultat även om det blev lite ojämna kanter på sina håll. Torkade hyfsat snabbt också.

Vad tycker du om detta? Bilderna är tagna i dagsljus utan direkt sol, tyvärr var det svårt att få skarpa bilder den här gången!

chinaglaze-midnightmission-1chinaglaze-midnightmission-2chinaglaze-midnightmission-4chinaglaze-midnightmission-5

  1. Ett så vackert lack förtjänar att bli ombloggat oavsett hur gammalt det är. Skitsnyggt!

  2. Fint!! Jag tycker det är roligt att vi visar lite äldre lack också… Ska det bara visas nytt finns det risk för att det blir väldigt mycket samma på bloggarna… Fram för äldre lack!!

  3. Så snyggt! Jag har precis fått hem detta, och längtar efter att testa det :) Gillar att se lite gamla lack, man kan ju ha missat någon riktig goding! Repriser är inte fel det heller!

Comments are closed.