orly-enchantedforest-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Dags att åter kliva in i de grönas värld igen, känns välbekant på nåt vis… ;-) Jag kommer idag prova med inLinkz även till Grön Onsdag. Eventuellt gör jag ändå ett kollage – om du inte säger att det inte behövs i detta inlägg. Jag kommer testa idag för att se om det är bra för oss, gillar ni det inte (eller jag) så gör vi som vanligt nästa vecka.

Men jag uppskattar om det lämnar en kommentar ändå förstås! Säg till om ni behöver hjälp med er inLinkz, men jag kommer inte dela ut koder för era sidor!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag visar jag er ett av de där nästan-svarta lacken som verkar dela lackvärlden i två läger. De som älskar nästan-svarta och de som föredrar svart eller den färg det ska vara. Detta är Orly Enchanted Forest, det kom i kollektionen Once Upon A Time 2009. Det var en rätt fin kollektion faktiskt, ändå har jag inte visat ett enda av dem här i bloggen. Nåja, fler än detta kommer!

Här har jag använt två lager, det är naturligtvis ett väldigt välpigmenterat krämlack. En väldigt mörk nyans som sagt, men visst syns det gröna. Var kanske lite rinnigt, syns lite längs nagelbanden att det inte var så lätt att måla med. Men det torkade nog hyfsat snabbt åtminstone.

Vad tycker ni om detta? Lite för mörkt va? Jag tycker det är fint, jag gillar när det liksom flashar till i en färg. Men annars tycker jag nog också att det är lite för mörkt.

Rösta gärna och är du med idag? Lägg till din länk nedan (eller skriv en kommentar och jag fixar senare).

orly-enchantedforest-2orly-enchantedforest-3orly-enchantedforest-4orly-enchantedforest-5

[inlinkz_linkup id=334552 mode=1 pageSize=700]

 1. Snyggt! Gillar nästan-svarta där färgen anas :) tanken är att vara med idag….om jag hittar ngt lämpligt i arkivet…..är inte i form för att lacka om just nu, kanske senare *jädransrygg*
  Förresten jag gillar kollaget du gör men änen inlinkz…så gör det du gillar mest!

 2. Jo, det är nog lite i mörkaste laget för mig med, gillar mer hur det ser ut i flaskan än på naglarna. Men i det stora hela är jag nog mera inne på ljusare lack för egen del.

  Jag gillar din kollage och dina kommentarer kring varje deltagare men inLikz är ju väldigt smidigt och ger snygga kollage också. Jag tycker du ska välja det alternativ DU trivs bäst med.

 3. Jag tycker det är ett snyggt lack!
  Får jag fråga något helt annat? Jag ramlade in på din blogg för jag sökte efter omdömen på hårfärg, Olia kollade jag. Du hade skrivit något om NoPoo, och jag undrar därför om du kör med balsammetoden? Jag har just börjat igen, och tycker det är jättesvårt att hitta en hårfärg som är godkänd. Dom jag har kollat (de vanligaste i matbutikerna) har silikon eller mineralolja i antingen framkallningscremen eller själva färgcremen, och då hjälper det inte att utesluta inpackningen efter. Så, vet du någon godkänd hårfärg som täcker grått? Jag är väldigt gråhårig så det måste vara permanent färg!
  Ha det bra!

  • Tack! =)

   Jag kör inte balsammetoden just nu utan med sulfat- och silikonfria produkter. Hårfärg är lite knepigt, jag antar att du kollat igenom de flesta? Jag tror Mood är silikonfri, jag brukar använda den iaf. Möjligt att Hype by Mood är bra också. Jag har inte grå hår så har inte kollat upp vilka som funkar tyvärr…

 4. Supersmidigt med Inlinkz tycker jag! Kollagen du gör är också jätteroliga förstås. Men hur du orkar är upp till dig!

  Jag gillar det där mörka lacken, tycker de är superfina! Det här är ju tydligt grönt. Jättesnyggt!

 5. Åh detta är ju superfint! Jag gillar de lite mörka lacken, men detta känns ändå ljusare än tex IsaDora hunter green som jag visade under United in green.
  Jag är med, fick inklinkz att funka, smidigt som attan!

 6. Oh, va kul att du likt lelack också testar inlinkz som verktyg för temadagar. Personligen tycker jag att det är jättesmidigt, man ser direkt om det funkar och sen är jag lite förtjust i att man verkligen ser allas manikyrer och dessutom bara kan klicka in på vardera direkt såsom man känner för det. Kollage funkar också men där får man ju inte länkarna riktigt lika smidigt.

  Och! Echanted Green var fin, visst är det mörkt men tycker det syns att det inte är svart ändå rätt så tydligt. Jag har endel nästansvarta som är snudd på för ”svarta”.

  • Ja, jag gillar det också. Dessutom blir det ju mindre jobb för mig sent om kvällarna… ;-)

   Det gröna lyser absolut igenom, men tycker nog det kunde lyst lite mer igenom. Jag brukar gilla nästan-svarta lack men nja…

Comments are closed.