rescuebeautylounge-piumosso-1

Så var det måndag igen, efter en ganska aktivitetsspäckad helg är skönt med lite lugnt soffjobb igen. Besök gärna Tove idag för fler blå manikyrer!

Idag visar jag ett riktigt vackert lack med en hög prislapp, Rescue Beauty Lounge – Piú Mosso. Det här köpte jag också för något år sedan, men nu har det äntligen blivit buret. En härligt mörkblå nyans med skimmer i guld/orange – väldigt vackert i solen som ni ser här på bilderna. Här är finishen bra mycket bättre också, även om hållbarheten inte var så lång.

Här är det två lager, lättlackat och torkade snabbt. Jag tyckte det var vackert, framförallt i solen. I skuggan är det kanske lite för anonymt men det funkar.

Vad tycker du om detta? Skriv en kommentar snälla!

Later, the ominous dark clouds bled into the sky with a fast-moving wind. Piú Mosso is an inky, blue-black that shoots through a flash of orange, the last glow of sunlight. Om Piú Mosso på Rescue Beauty Lounge

rescuebeautylounge-piumosso-2rescuebeautylounge-piumosso-3rescuebeautylounge-piumosso-4rescuebeautylounge-piumosso-5rescuebeautylounge-piumosso-6

 

  1. Gillar verkligen detta. Kan tänka mig att man vill sitta i solen med en kopp kaffe/te i ena handen och hålla andra handen i solljuset och bara titta på dom.

Comments are closed.