Välkommen till Grön Onsdag! Denna vecka är vi äntligen hemma igen och så förblir vi! Basta! Är du med idag? Lägg till dig nedan via inLinkz =) Ska fixa deltagarlista också!

Idag blir det en repris från 2012, med underbara A England – Dragon. Jag visar alltså samma bilder som då, eftersom mina naglar är i för dåligt skick för att swatcha nya lack. Lite kassa bilder men det får duga. Dragon har en så himla härlig grundton, lite olivgrön och så holoskimmer på det. En riktig favorit. Tydligen använde jag två lager och som ni vet är ju A Englands formula hur bra som helst.

Visst är det fint?


    • Inte jag heller, vill köpa de senaste årens lack med men har inte haft råd. Kul att du var med idag x 2!

  1. Vad bra att du påminde om det här! Blev jättesugen nu! Och jag var med på bloggen men hann inte lägga in min länk igår. Typiskt. Jag får lägga in två länkar nästa vecka istället…

Comments are closed.