19 april, 2024

Blå Måndag: BB Couture – Midnight Malibu

bbcouture-midnightmalibu-1

Måndag igen då! Det blev en lugn och slö helg med Nadine, nacken betedde sig som en vettig nacke igen men imorse gjorde det ont igen… Undrar vad sjutton som är fel? Sovställningen? Eller ångest, eller vad? Nåja, det är hanterbart.

Måndagar är ju Blå Måndag hos Emelie, så in och besök henne!

Jag vill idag visa min helgmanikyr som faktiskt fortfarande sitter kvar på mina naglar. Ska nog lacka om imorgon eller nåt. Lacket är BB Couture – Midnight Malibu, ett lack som kom i California Beaches Collection från våren 2009. Andra lack i kollektionen är Balboa Beach Bunny, Hermosa Surfer Girl och Laguna Lagoon. Midnight Malibu är mörkt blå, nästan lila i visst ljus på dessa bilder, med prismatiskt skimmer/glitter. Det är en härlig grundfärg, mycket rockig men ändå blingig.

Här är det två lager, torkade lite knottrigt så jag har lagt ett lager topplack på också. Tyvärr kröp det undan från tipparna ganska direkt, men som sagt, det sitter än. Så bra hållbarhet ändå måste jag säga.

Jag har gillat detta! Även om mina bilder är riktigt usla, var tvungen att ta dem med ringblixten och då är det svårt att få till fokus.

Vad tycker du?

bbcouture-midnightmalibu-2bbcouture-midnightmalibu-3bbcouture-midnightmalibu-4bbcouture-midnightmalibu-5

4 tankar på “Blå Måndag: BB Couture – Midnight Malibu

  1. Åååh… Så snyggt. BB Couture har jag nästan glömt bort lite, idiotiskt med tanke på hur vackra lack som finns i märket!

    1. Ja, de finns ju att köpa fortfarande även om de inte verkar släppa några nya lack tyvärr…

Kommentarer är stängda.