chinaglaze-choochoochooseyou-1

Det här är nog en av höstens lack, men väldigt svårfotat som ni ser. Iaf i mulet oktoberljus…

China Glaze – Choo Choo Choose You alltså, från höstens kollektion All Aboard. Faktiskt bara denna jag fastnade för, även om mycket i kollektionen är fint. Basfärgen är lila men den skiftar också i brunt, mycket svårfotad som sagt. Är varken nöjd med appliceringen eller bilderna tyvärr, sabbade lacket direkt men har fortfarande inte tagit bort det… Aja. Vackert är det iaf! Gillar skimret och skiftningarna i det. Men jag upplevde inte att det var så brunt som på bilderna, antar att redigeringen blev fel.

Här är det två lager, bra formula och pensel som alltid från China Glaze. Tyvärr torkade det alltså långsamt trots snabbtorkande topplack.

Vad tycker du om detta? Visst är det fint?

chinaglaze-choochoochooseyou-2chinaglaze-choochoochooseyou-3chinaglaze-choochoochooseyou-4chinaglaze-choochoochooseyou-5chinaglaze-choochoochooseyou-6

  1. Vad glad jag blir av att se dina fina bilder! Jag fick hem det igår, det enda jag velat ha från China Glaze på väldigt länge och nu är jag verkligen sugen på att lacka med det.

  2. Va konstigt! Mina bilder av lacket är bara gröna, hur jag än vinklade och vred fick jag det bara till grönt. Till och med så grönt att jag har ”sparat” det tills på onsdag. . . I alla fall ett superfint lack men jag håller tyvärr med om torktiden.

Comments are closed.