20 april, 2024

Diamond Cosmetics – Hue Are You?

diamondcosmetics-hueareyou-1

Som sagt, upptäckte att jag aldrig visat många av de Diamond Cosmetics jag har sedan Nailmail-tiden och kommer visa en hel del av dem här framöver. Härnäst kommer en vars namn får mig att tänka på CSI Las Vegas….

Diamond Cosmetics – Hue Are You? är ett rött lack med guldigt skimmer, faktiskt väldigt fint! Synd att det blivit liggande i min allmänna röda-lack-mobbing. Det är en röd nyans som nästan går lite mot brunt, bränt tegel kanske är en bra färgbeskrivning?

Otroligt bra formula, mycket lättlackat  och bra pensel. Här är det 2 lager, mer behövs inte för full täckning. Jag städade nog lite, men inte överdrivet mycket.

Jag gillar detta helt klart! Är det någon som vet någon webshop som säljer Diamond Cosmetics? Verkar som de håller på med Private Label numera och de länkar inte till några shoppar.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Diamond Cosmetics – Hue Are You?, a red with golden shimmer. Pretty and excellent formula!

diamondcosmetics-hueareyou-2diamondcosmetics-hueareyou-3diamondcosmetics-hueareyou-4diamondcosmetics-hueareyou-5diamondcosmetics-hueareyou-6

6 tankar på “Diamond Cosmetics – Hue Are You?

  1. Jag älskar mina Diamond Cosmetics. Undrar också om de säljer online? Tror jag beställde från deras sida en gång men har inte kollat på länge. Eller nä, jag var nog bara inne på sidan men har nog bara beställt från Nailmail.

    1. Har tyvärr inte hittat nån sida, har frågat massor med folk men ingen vet. Så tyvärr :/ Men jag älskar dem med!

Kommentarer är stängda.