chinaglaze-keepinitteal-3

Det är onsdag! Välkommen till ännu en grön onsdag denna härliga junidag! Om du vill vara med i dagens gröna onsdag skriver du bara en kommentar, detta oavsett om du är med via din egen blogg, instagram eller twitter. Varmt välkommen!

Tänk att det ska vara så svårt att få lacken i denna kollektion från China Glaze, Sunsational Neons On The Shore Collection, att visa rätt färg? Nu när jag visat nästan alla skäms jag lite över bildernas kvalité, det har varit otroligt svårt att få rätt färg. Även detta, Keepin’ It Teal, var svårfångad även om den inte är i neon. Som ni ser på finishen och mina synliga nagellinjer är detta ännu en jelly. Lite bättre pigmentering än det blå från i måndags, här har det räckt med tre fyra lager.

Nyansen är alltså mer grön än teal, i mitt tycke, i flaskan är den rent av lite skogsgrön. Jag tycker det är en helt underbar färg, ett så otroligt vackert jelly! Kanske att jag hade behövt fem lager trots allt men fyra fick räcka.

Vad tycker du om detta? Och viktigare – är du med idag?

Deltagarlista kommer i kväll!

chinaglaze-keepinitteal-1chinaglaze-keepinitteal-2chinaglaze-keepinitteal-4chinaglaze-keepinitteal-5chinaglaze-keepinitteal-6

 1. Den ser ju helt underbar ut i alla fall! Jag blir mer och mer sugen på den här kollektionen. Så somrig :-) Jag är med idag med lite sockrigt turkos…

 2. Det ser riktigt snyggt ut! Jag borde kolla in den kollektionen lite närmre, det verkar ju finnas en hel del härliga färger! Och jag är med den här veckan med ett Illamasqua-lack.

 3. Jag har inte fått till någon gröning så är inte med idag. Inte ens med ett endaste blogginlägg.

  Däremot blev jag kär i det här och överväger snart att skaffa hela denna kollektionen också. Men just nu har jag bestämt mig för att inte handla nya lack förrän i juli. Jobbigt.

 4. Jag tycker det ser jättevackert ut! Fast fyra fem lager är lite för mkt för mig… Det blir nog inget köp, men jag beundrar den på dig!
  Jag är med idag och lyckas meddela det innan kl 23 idag ;) Brukar alltid vara typ sist :)

 5. Den där är jättefin. Fem lager tror jag att jag hade, men de torkade ju så snabbt, så det var inget problem.

  Jag är med idag, ohyggliga mängder med glitter, i mesta laget … Literary Lacquers Gift of the Magi.

Comments are closed.