shaka-glitterpeas-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! JA vi är hemma! Vi kom hem igår kväll, oerhört trötta efter 11 jobbiga dagar instängda på 10 kvm tillsammans. Mika däremot mår toppen! Han har nog fortfarande lite ont men vi ger lite alvedon vid behov, värre är det inte. Han har fått en starkare piggare röst och sitter länge med sina favoritleksaker och diskuterar med oss. Nu senast fick han hjärtekatten Gunnar, så härligt att se honom krama sina gosedjur.

Men som sagt, idag är det grön onsdag! Jag berättar såklart gärna mer om vår Lundavistelse om ni vill men just nu är ni ju här för den gröna världen. Var gärna med idag, lägg till dig nedan via inLinkz!

Idag vill jag visa det gröna lack som var basen till Femme Fatale – Keeper Of The Grove.  Shaka – Glitter Peas fick jag av Linnéa i lackgruppen, den är egentligen läcker nog att bäras på egen hand men blev en bra bas till Keeper Of The Grove. Metalliskt grön med en basnyans i neongrönt, gillar skarpt!

Det tycks förresten som att även jag drabbats av nagellossning – och det utan att ha använt lack från Mentality. Jag kommer chansa att swatcha några gröna lack iaf, men funkar inte det så får vi se om jag repriserar lite inlägg framöver.

Nåja, detta är tre lager, bra pensel och formula.

Vad tycker du om detta?

shaka-glitterpeas-2shaka-glitterpeas-3shaka-glitterpeas-4shaka-glitterpeas-5shaka-glitterpeas-6


 1. Så glad att höra att Mika mår bättre =) Har börjat att följa er på Instagram också. Fortsätter att hålla alla tummar och tår för Mika =) Håller också en tumme för att du inte fått nagellossning.

  Jag tycker att glitter peas är mycket snyggare på egen hand än under keeper of the groove. Det här är superläckert ju, grönt och lagom glittrigt =) Känns som att det kan fungera året runt, beroende på vad man matchar med =)

  Själv är jag med idag.

  • Tack så väldigt mycket! Är övertygad om att alla era tankar hjälpte honom komma igenom sin livs största kris. Och jo, det verkar som det är nagellossning även om de inte lossnat än…

   Och kul att du gillar det och är med idag! =)

 2. Hej Karin. Det kommer troligen ett bidrag från mig senare idag, men
  Jag vill bara säga hur himla glad jag är att Mika mår bättre. Jag hoppas att du, sambon, sonen och katterna har det riktigt underbart tillsammans. Ta väl hand om er. Kram!

 3. Välkomna hem och så skönt att det gått bra! Är med idag! Lägger till dagens och förra veckans också. =)

  Gillar Glitter Peas, tycker det är riktigt fint. :)

  Men usch, hoppas verkligen INTE du drabbas av nagellossning!

  • Tack så väldigt mycket, kul att du är med idag med dina bidrag!
   Och jo, det verkar så även om de ännu inte släppt… Får ta det lugnt med lack… :/

 4. Så skönt att ni får vara hemma igen efter allt ni har fått gå igenom. Och jag är så glad över att Mika mår bättre. <3

  Lacket du visar, åh! Det vill jag ha. Så min kopp te.

  Jag visar ett vääääldigt mörkt grönt lack idag. Nästan så att det inte platsar men äh, det heter ju Blackened Green. :)

  • Jaa jag är också så enormt glad, nu hoppas jag vi slipper fler resor!
   Kul att du gillar lacket, du får fråga Linnéa om du kan få ett eget! Kul att du var med idag! =)

 5. Så härligt att höra att ni fått komma hem och att Mika är pigg och glad! Har tänkt mkt på er, fasiken vad tufft ni måste ha haft det och såklart fortfarande har det.

 6. Och nej för nagellossning!!! Hoppas verkligen att det inte är det. Men om det är det, har du isf nån teori om vad som kan ha orsakat det?

  • Ja inte är det Mentality iaf, men jag har ju använt ett lack från Nubar. Gjorde plötsligt bara väldigt ont efter en vecka eller nåt… :/ Inte släppt från nagelbädden än men är riktigt rött under,

 7. Ojoj, mycket på en gång! SÅ skönt att ni är hemma igen och att allt går åt rätt håll! Men verkligen inte kul med nagellossning /: Hoppas det ger med sig!

  Glitter Peas ser jättefint ut! Jag är strax med med lite höstigare grönt. Är så förvirrad att jag trodde det var tisdag idag, därav extrasent inlägg. Sorry!

  • Ja det har varit rätt mycket nu ett tag, nu hoppas jag på en lugn höst… Hoppas verkligen att naglarna inte lossnar även om det ser illa ut just nu!

   Ingen fara, kul att du var med! =)

Comments are closed.