Holofredag igen! Förra veckan utgick ju som bekant av förklarliga skäl, men nu är jag tillbaka med en lila skönhet från Nubar. Besök Kerstin för fler holobrudar!

Detta är Treasure, en lila scattered holo från Prisms Collection. Denna är lite mer uttalad holo än Gem som jag visade sist, även om den inte är lika tydlig som tex vilken som helst från Jade eller Layla. Du hittar hela kollektionen här! Missa inte dessa nu när vi har Nubar på Nailmail!

Detta är tre lager, det är ganska skirt och kräver sina flödiga lager. Jag har inget topplack på bilderna  men det torkar ganska snabbt ändå tycker jag. Holot syns även i lampljus, för som ni förstår har jag inte hunnit fota dem i solsken idag. Nej, nu är det mörkt och regnar ute så bilderna är tagna med blixt. Men ni ser några bilder utan blixt så ni ser hur det ser ut även i vanligt ljus.

Detta är absolut en favorit!

Comments are closed.