29 mars, 2024

Holofredag: Dance Legend – Robot vs Humans

dancelegend-robotsvshumans-1

Så var det fredag igen! Idag är jag ensam till sent ikväll då Anders hämtar Nadine. Sista gången från Växjö, efter jul ska hon lämnas i Arvika för vidare färd mot Eidsvolle i Norge. Jaja, skolan är ju bättre där åtminstone…

Men fredag betyder ju holofredag! Besök Kerstin idag för fler holos!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett vackert lack som ni säkert sett redan överallt. Tre hololack från Dance Legend har jag i min ägo, samtliga från min amerikanske vän Ashley. Robot vs Humans fick bli det första att testa, främst för att det lockade mig minst. Jag är inte så förtjust i bruna lack men med lite fantasti kan man säga att det är lila, eller hur? Fina regnbågar har det iaf, syns bra även i dagsljus men lyckades hitta en liten solfläck att fota i så ni får se hur det ser ut på ett ungefär. Visst är det fint?

Det roliga med detta lack är också att jag enbart använt ett lager! Väldigt bra formula måste jag säga, även om borsten kanske var lite spretig. Lite bred och lös liksom, men den gick bra att använda åtminstone. Torktiden var väldigt bra ändå, jag har ingen topplack över.

Så vad tycker ni? Är Dance Legend gammalt och passé eller funkar det? Jag tycker det är vackert iaf, även om mina naglar lämnar mycket övrigt att önska. Fortfarande tunna och långfingret gick av igår på någon låda.

Nå, rösta ovan och ge mig din åsikt bland kommentarerna!

dancelegend-robotsvshumans-5dancelegend-robotsvshumans-3dancelegend-robotsvshumans-4dancelegend-robotsvshumans-2dancelegend-robotsvshumans-6

10 tankar på “Holofredag: Dance Legend – Robot vs Humans

  1. Så fint! Jag gillar verkligen mörkare holon. Fast själv har jag ett ljust idag; också ett Dance Legend. Vilken underbart bra kvalitet det är! Så lätta att lacka med och rejäla regnbågar också = holohimmel!

  2. Jag gillar det här lacket, det var ett av måstena när jag köpte mina Dance Legend. Jag kan aldrig tycka att en kollektion är passé när den är så bra som den här var, jag verkligen älskar alla lacken för de är så holografiska och så lättmålade.

Kommentarer är stängda.