femmefatale-keeperofthegrove-1

Välkommen till Grön Onsdag igen! Full rulle denna vecka, nästan så jag inte hann fixa detta inlägg. Satt tisdag em utan nåt grönt vare sig i arkivet eller på naglarna… Hoppas du har förberett dig lite bättre! Om du är med idag så lägg bara till din länk nedan via inLinkz, gärna före 21 så denna slitna småbarnsmamma får sova…

Idag är det dags för glitter, det var riktigt länge sen! En snabb koll i arkivet säger att senast jag visade glitter var i april, då med WellNails – Christmassy Winter Wonderland. Men idag är det Femme Fatale – Keeper Of The Grove, vilket är lite mer grönt multiglitter. Här har jag valt att lägga den ovanpå ett grönt lack från Shaka som ni får se nästa vecka, men vill ni se hur det ser ut på egen hand hittar ni en googlad bild här. Det har en ganska genomskinlig bas med glitter i rosa, silver, gult, grönt… Säkert fint själv med men jag ville ha det mer grönt.

Två lager har jag använt, helt ok formula även om de stora rosa glittren fick fiskas upp. Inte knöggligt efter ett lager topplack, det gillas. Stack inte ut över kanten heller.

Vad gillar du detta? Kul med glitter ibland väl? Jag fick detta lack av Angelica.

femmefatale-keeperofthegrove-2femmefatale-keeperofthegrove-3femmefatale-keeperofthegrove-4femmefatale-keeperofthegrove-5femmefatale-keeperofthegrove-6


  1. Älskar detta lacket. Det gjorde mig verkligen glad. :) Jag visar det där lacket som jag trodde var blått idag. Eh, nä, det är verkligen inte blått. Vet inte vad jag tänkte på. Så fint är det iaf.

    • Vad roligt att du blev glad! =) Ditt lack är ju typiskt ett sånt lack som velar, väldigt snyggt iaf. Kul att du var med! :D

Comments are closed.