Dags för en recension igen, hade tänkt få ut denna igår men blev lite mycket med flytten från neonatal till barn- och ungdomssjukhuset och hjärtcentrum. Mika mår bra och det gör hans föräldrar med även om vi båda fick varsin panikattack igår.

imageRecensionen är för Estelle & Thild All In One Tinted Moisturizer Light, vilket är en lätt foundation som inte täcker så väldigt mycket men jämnar ut hudtonen. Det är också återfuktande vilket gör den till en bra dagkräm när du vistas på sjukhus! Blemmor och hudfläckar måste täckas med concealer men det är inte så illa att krämen känns meningslös. Jag tyckte det första gången jag använde den men då hade jag först dagkräm under.

Låt oss se säljtexten:

En certifierad ekologisk tonad dagkräm som smälter in i huden och ger en jämn hudton med en naturlig lyster. Med sin trippeleffekt blir huden återfuktad, berikad med näringsämnen och täcker på ett naturligt sätt. Passar alla hudtyper

Tillgänglig i två färger: Light 01, 02.

Ekologiskt Certifierad. 50 ml.

Förutom priset som för mig är 150 kr för mycket är det en bra kräm med bra egenskaper. Plus för ekologiskt odlade ingredienser.

Betyg: 4 av 5

__
Produkt:  Estelle & Thild All In One Tinted Moisturizer Light
Betyg: 4 av 5
Pris: 299 kr
Mängd: 150 ml
Köpa igen: Kanske
Inköpsställe: Kicks och Estelle & Thild online
INCI: aqua, titanium dioxide, aloe barbadensis leaf juice*, rosa damascena flower water*, glycerin**, prunus armeniaca kernel oil*, coco-caprylate/caprate, simmondsia chinensis seed oil*, butyrospermum parkii butter*, glyceryl stearate citrate, lecithin*, gluconolactone, sodium hyaluronate, glyceryl caprylate, tocopherol, cetearyl olivate, sclerotium gum, xanthan gum, sorbitan olivate, parfum, limonene, linalool, sodium gluconate, sodium benzoate, potassium sorbate, sorbic acid, CI 77491,CI 77492, CI 77499.
* Ingredient from Organic Farming

  1. Tack för tipset =) Jag har börjat att fundera på en ny dagkräm och det här vore ju ett bra val, när jag vill se fräsch men inte sminkad ut =)

    Passar på att skicka en hel hög positiva vibbar till dig och hela familjen =) Hoppas att allting fortsätter att gå åt rätt håll.

Comments are closed.