Tänkte jag skulle skicka ut en recension till den här veckan, liksom beta av lite av mina sommarfavoriter. Vad tycks om det?

vichy-busVichy Capital Soleil är alltså en brun-utan-sol jag fick tidigare i våras och som jag använt lite då och då här i sommar. Jag är ingen solamänniska, även om jag faktiskt satt två timmar i parken idag och stekte mig… Men normalt sett skulle jag aldrig ligga och sola eller gå till ett solarium. Jag är rädd om min hy och vill varken ha rynkor eller solskador i förtid. Nu har jag ju redan massor med bruna fläckar och de blir ju ännu synligare om jag dessutom solar. Bus är därför ett bra alternativ!

Först säljtexten om Vichy Capital Soleil:

Formuleringen med DHC ger huden en naturlig, jämn lyster. E-vitamin gör att den solbruna hudfärgens fräschhet bevaras. Din hud får en stegvis och naturlig, solbrun färg inom en timme och huden tillförs fukt under åtta timmar. Redan efter första användningen får huden en vackrare lyster – utan ränder. Efter hand får huden en vacker, gyllene färg som inte försvinner. Konsistensen smälter in i huden och ger en sammetslen yta som inte känns fet.

Det här är ju trots allt en helt vanlig bus med DHC, den luktar därför som Bus brukar göra. Men om du klarar av doften i några timmar så är denna ett bra alternativ. Den är helt ofärgad så den är svår att se vart den använts, så se till att tvätta händer och nagelband noga efteråt. Det missade jag första gångerna och fick som bekant tigerhänder. Den är riktigt effektiv, ger inte den här svaga nyansen utan du blir rejält brun direkt.

Kort sagt skulle jag säga att denna är bra, fint återfuktande utan att vara för fet. Resultatet är som förväntat och ger ett bra resultat.

Betyg: 4 av 5.
Pris: 167 kr
Mängd: 100 ml
Köpa igen: Kanske
Inköpsställen: Apotek som har Vichy i sitt sortiment