För någon månad sedan fick jag Nubar Poli-Cure i ett kuvert från Helén på Nailshop. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg om detta här!

Såhär står det om Poli-Cure på Nailshop:

Nytt överlack från Nubar, Poli-Cure. Poli-Cure är ett skyddande överlack med superglans. Poli-Cure torkar på 2 minuter! Poli-Cure ger en stark och skyddande yta och ökar hållbarheten på det färgade nagellacket. Poli-Cure passar till alla nagellacks märken.

15ml

Jag har använt denna sedan dess till alla mina manikyrer, den är lätt att använda och formulan är sådan att den lätt flyter ut på nageln. Till skillnad från Depends hybridtopplack har denna inte torkat ihop eller blivit segare utan är lika bra fortfarande. Tyvärr vet jag inte hur mycket som är kvar i flaskan då den är helt täckt av vit plast (eftersom den reagerar med UV-ljus) men den känns inte tom eller på väg att bli det. Den har samma fantastiska pensel som Nubars vanliga lack har och fungerar också med vilket lack du vill.

Enda nackdelen är doften, den är parfymerad och känns tydligt vid applicering och en stund efteråt. Kommer aldrig förstå varför någon vill ha parfymerade lack. Sedan är det ett litet minus att den inte blir genomhärdad efter 2 minuter även om det är beröringstorrt och möjligt att göra annat. Men du kan inte trycka en nagelkant i lacket eller gnugga på det, då blir det skrynkligt. Ge det 10 minuter iaf.

Lite dyrt men helt klart värt det. Detta är ett toppen topplack! Går precis som Depends hybridlack lätt att ta bort med vanlig remover.

Mitt betyg blir 4 av 5, minus för doften. Kommer dock köpa denna igen!

Produkt:  Nubar Poli-Cure Topcoat
INCI: Ethyl Acetate, SD Alcohol 40B (alcohol denat), Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Sucrose Benzoate, Triphenyl Phosphate, HEMA, Benzoyl Isopropanol, Isopropyl Alcohol, Etocrylene, Benzophenone-1, Dimethicone, Violet 2 (Cl60725)
Betyg: 4 av 5
Pris: 199 kr på Nailshop
Köpa igen: Ja
Inköpsställe: Nailshop.se

  1. Jag har väntat på din recension av det här! Låter ju toppen (förutom parfymen då), jag har velat ha ett sånt här för de gånger man ska åka iväg eller liknande. Tack!

Comments are closed.