24 april, 2024

OPI – Alcatraz-Rocks

opi-alcatraz-rocks-1

Lördag och jag har några timmars ensamtid när Anders och Nadine är på badhuset. Skönt! Jag behöver få vara ensam och ladda batterierna med tv-brus men i övrigt tyst… Är det fler som är som jag?

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ett av få OPI jag har fått i present, Alcatraz-Rocks. Detta är ett av deras Liquid Sands, det första från deras serie som jag testar. Och ja, jag är rätt trött på sandlacken men gör väl ett undantag antar jag! Basfärgen är blålila med lila glitter, jag hoppas ni ser det på bilderna. De är ju trots allt tagna i vårt obefintliga solsken liksom.

Här är det två lager, det torkade ganska långsamt men var lätt att måla med även om jag slarvade lite som ni ser. Eller det var yttorrt ganska snabbt men gick att rubba ganska länge tyvärr. Strukturen känns inte lika grov som andra lack jag testat, vilket alltid är en fördel. Det kommer ju mattas med tiden men just nu är det fint.

Vad tycker du om detta? Vad ser ni för trender för 2014 om sandlacken var 2013s?

Rösta ovan och säg vad du tycker!

opi-alcatraz-rocks-2opi-alcatraz-rocks-3opi-alcatraz-rocks-4opi-alcatraz-rocks-5opi-alcatraz-rocks-6

14 tankar på “OPI – Alcatraz-Rocks

  1. Förstår dig till fulla med att vilja vara själv o ladda om, är själv väldigt känslig i längden och behöver oftast gå undan och vila vid släktträffar osv. (något min pojkvän inte förstår sig på utan tycker att jag ska finnas i hans knä/famn dygnet runt…) Men väldigt skönt när man får tid för sig själv som inte speckas med arbete eller liknande. :)

    Lacket gillar jag skarpt och kan inte vänta tills jag kan köpa ett eget exemplar, tyvärr var den slutsåld sist jag köpte så fick bli ett CG Atlantis istället, förvisso väldigt fint med. (:

    1. Ja, jag dyker ofta ner i telefonen och surfar facebook en stund om vi är i ett sällskap. Men det räcker ju bara en stund, behöver verkligen dom här ensamdagarna också.

      Ja, det är rätt fint ändå! =)

  2. Det är så himla fint det lacket, jag är lycklig ägare till ett exemplar.

    Och ja, jag laddar batterier med ensamtid, jag blir helt dränerad av att umgås med folk. Det är inte otrevligt på något sätt att umgås med trevliga människor, förstås, men energin det tar återskapas bäst i ensamhet. Inget konstigt med det. En del laddar batterier i sociala sammanhang och tycks bli helt dränerade av ensamhet. Vi andra är tvärtom. :D

    Det gäller bara att få folk runtom en att inse att det inte är en ill-gärning mot dem att man vill vara ifred ibland. Kan vara svårt, men det går. Det är tidigare erfarenhet, numera funkar det fint. I min familj är vi lyckligtvis av den sorten allihopa.

    1. Nej, otrevligt är det inte men det tar ju energi. Som introvert ger jag ju av mig själv till extroverta människor. Jag har lärt mig efter många år att det är just ensamtiden som är det jag behöver. Skönt när man lever ihop med någon också =)

  3. Jag är gärna också själv ibland bara för att ladda, men min man har större behov av det.
    Däremot kan jag behöva vara själv när jag gör saker för att jag inte klarar av att bli störd.

    Hur som, jag har Alcatraz Rocks och gillar det. Jag gillar sandlacken pga det känns som att glitter framträder på ett annat sätt än i ett blankt lack. Och så känns det lite som att det går snabbare att lacka eftersom man hoppar över överlacket. Sen kan man ju faktiskt efter ngn dag el. så med sandlacket på dra på överlack också så blir det lite som ett nytt lack.

  4. Jag tror att den duokroma vågen kommer vara en bit in på 2014 med tanke på hur mycket sådant som kommit nu i höst. Termolacken verkar också öka i popularitet. Vad tror du?

  5. Ja jösses, jag är väldigt högt upp på introvertskalan och behöver massor av egentid. När jag kommer hem från mitt extremsociala jobb måste jag ha totalt tyst. Det har tagit mig fram till nu att förstå att det inte är något fel på mig efter att en kompis introducerade mig till Susan Cains bok Quiet. Alla killar jag någonsin dejtat har nämligen påpekat att man inte ska vara sådan. Tur då att jag både har världens bästa familj och vänner som accepterar mig precis som jag är.

    1. Bra introduktion den där boken! Och de killarna du har träffat har helt klart FEL! Stå på dig för den som du är!

  6. Jag har själv Alcatraz- rocks och ÄLSKAR det. Gillar sandlacken vansinnigt mycket. Har bara detta fråon OPI och en hel flock från Isadoras sugar crush.
    Som någon sa i en kommentar ovan, glittret framträder på ett annat sätt. Har sett några swatchar på detta med överlack och det är ju bara så läckert!

Kommentarer är stängda.