Yay, äntligen holofredag igen!

Igår blev jag länkad av Bloggkommentatorerna med detta detta inlägg – Glitter Gal – 10 to Midnight. Jag blev länkad med ordet Holografiskt, vill dock förtydliga att det är Kerstin som ska creddas för denna uppfinning, så ingen glömmer det! =)

Denna gång ska jag visa upp Glitter Gal – Not Another Red Holo! Ett mellanrött lack, inte så blodrött och inte så rosa. Två lager för att täcka och det täckte egentligen bra på bara ett. Lite tjockt, men fungerade ändå bra att lacka med trots den lilla penseln. Holon är synlig i synljus, men min kamera verkar inte vilja lyssna på det örat. Men det är ett riktigt fint lack på ett par riktigt bedrövliga naglar just nu…

Finns i överskottsshoppen, 1 kvar!

  1. Tack för länkning, Karin! Och grymt fint lack! Finns det månne några holosar på ingång i överskottsshoppen? Det vore inte dumt :)

Comments are closed.