24 april, 2024

OPI – Embarca-Dare Ya!

opi-embarcadareya-1

Här kommer julaftonslacket! Jag trodde att Purple Passion Glitter skulle hålla men under natten till julaftonen hade flera ramlat av. Så kan det gå! =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Så det fick bli ett snabbt slarvigt byte till OPI – Embarca-Dare Ya! Det här var ett ganska fint rött lack med silverskimmer – i flaskan. På naglarna blir silverskimret obefintligt, men gör att hela lacket blir mer rosa. Inte min smak direkt, men det funkade bra för jul. Matchade toppen jag hade på mig, ni såg en skymt av den i torsdags.

Här är det två lager, jag tog bilderna dagen efter och ja, jag kan inte rekommendera att lacka samtidigt som man ser de spännande sista avsnitten av Homeland säsong 3! Då blir det lite slarvigt och hackigt och whatever. Lite rinnig formula, men annars är borsten helt ok antar jag.

Ett godkänt lack men förstår inte varför det hamnat på min lemminglista! Men vad tycker du om det? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: OPI – Embarca-Dare Ya!, a cute pinkish polish that somehow got on my lemming list. Can’t figure out why! 

opi-embarcadareya-6opi-embarcadareya-2opi-embarcadareya-4opi-embarcadareya-5

8 tankar på “OPI – Embarca-Dare Ya!

  1. Men åå, jag trodde att det hör skulle skimra mer som det är i flaskan! Jag har denna på min önskelista, men nu när jag fick se den på så är cute little vixen lika bra. Jag får stryka den från listan :( tack för att du visade lacket!

Kommentarer är stängda.