zoya-envy-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag, den första i april anno 2015! Första april gudbevars, tiden flyger! Har du blivit lurad idag eller lurat någon? Berätta i kommenterarna!! Jag är så usel på att komma på bra lur, vore kul att höra era. Men har du inget bra får du vara med ändå, lägg bara till din länk via inLinkz nedan. Gärna före 21 som vanligt.

Idag visar jag ett lack som är riktigt snyggt, men vars bilder är sååå usla. Jag tog dem för mer än ett år sedan, i februari förra året och kvalitén är ju därefter. Mörka och gryniga, usch, de borde slängts istället. Men vi kör ändå, det ska ju visas nångång. Lacket är alltså Zoya – Envy, ett av Zoyas jellylack som kom för några år sedan. Mörkt skogsgrön, ger en härlig nyans och finish som jag verkligen gillar.

Tyvärr har jag inte skrivit hur många lager jag använt, men tveksamt om det är färre än 3. Jellylack brukar vara lite skira. Men jag har för mig att pensel och formula var riktigt bra. Får väl använda detta igen snart!

Vad tycker du om detta? Tråkigt lack såhär i april?

zoya-envy-2zoya-envy-3zoya-envy-4

[inlinkz_linkup id=510926 mode=1]

  1. Fin glans och lyster! Dina bilder är det som vanligt inget fel på, de visar lacket jättebra tycker jag! Jag är hellre inte så bra på det där med lurandet så har inga roliga historier att dela med mig av :)

Comments are closed.